Telefon 06-30-222-2167
Nyitva tartás Hétköznap 9-17 óráig
KAPCSOLATFELVÉTEL

Rólunk

Kik vagyunk?

Mitől más a Zuglómobil?

Míg a telefonunk működik, addig eszünkbe sem jut, hogy szinte mindent ide gyűjtünk: a barátok, üzleti partnerek neveit, emlékeztetőinket, pillanatokat az életünkből. Ezzel kelünk-fekszünk, fizetünk, parkolunk, könyvet olvasunk, zenét hallgatunk, játszunk. Elég egy rossz mozdulat, vagy kiadós eső, ami elkap minket az utcán és ezek a fontos dolgok egy pillanat alatt elveszhetnek.

Miben nyújtunk többet Ügyfeleinknek, ha a Zuglómobil-t választják?

Szakmai felkészültségünkkel, ügyfélközpontú hozzáállásunkkal, a Zugló szívében, könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. Legyen szó betört kijelzőről, akkumulátor problémáról, beázásról vagy szoftverhibáról, Önnek ajánljuk szolgáltatásainkat. A javítás akár meg is várható. Várakozás közben ingyenes Wi-Fi lehetőséget biztosítunk, így mindenki kellemesen töltheti el az időt, míg elkészül a telefonja.

20 Évnyi tapasztalat
Több ezer Boldog Ügyfél
5 Parkolóhely
32

KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ

Zugló egy forgalmas helyén van, ahol nap mint nap rendelkezésére állunk az Önök kényelméért.

Olvasd Tovább
2069084715

PROFESZIONALITÁS ÉS SZAVATOSSÁG

Az általunk kínált alkatrészeket és munkákat 90 napos garancia fedezi. Ha a javított eszköz úgy tűnik, hogy hiba lépett fel a javítás után. Megtaláljuk őket, és kicseréljük.

Olvasd Tovább
dde

KIVÁLÓ ÁRAK ÉS MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁS

Zuglómobil rendkívül jó árgaranciát kínál a helyi versenytársak rendszeres hirdetett árazásával szemben. Mindezt úgy, hogy ne menjen rá a minőségre.

Olvasd Tovább

REFERENCIÁINK

INGYENES BEVIZSGÁLÁS

Ügyfeleinknek bármikor ingyenes  bevizsgálással és ajánlatkéréssel állunk rendelkezésére.